SARIYERLİLER BU YAZ TİYATROYA DOYDU | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

SARIYERLİLER BU YAZ TİYATROYA DOYDU

05.09.2022
Sarıyer’in mahalleleri her yaz olduğu gibi bu yaz da sanatla renklendi. Okul bahçeleri, parklar, sokaklar tiyatro sahnesi oldu, 12. kez perdelerini açan Mahallelerde Tiyatro Şenliği “Oyun Arası Oyun” ile 8 mahallede tiyatro severlerle buluştu.

Bu yıl da Sarıyer sokaklarından tiyatro sesleri yükselmeye devam etti. Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun Mahallerde Tiyatro Şenliği 12. kez kapılarını açtı. Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Bulut’un Anton Çehov’un hikayesinden uyarladığı ve kadrosunda yıl içinde eğitim alan kursiyerin de olduğu “Oyun Arası Oyun” 8 mahalleye konuk olarak izleyicisiyle buluştu. 16 Ağustos’ta başlayan şenlikte, bir tiyatro oyununun gala gecesinde seyretmeye giden beyaz yakalı bir çalışan ile bağlı bulunduğu yönetici arasında geçen trajikomik bir hikayenin anlatıldığı oyun ile 3 bin 200 izleyiciye ulaşıldı.