Sarıyer ve Aachen heyetleri kokteylde bir araya geldi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sarıyer ve Aachen heyetleri kokteylde bir araya geldi

02.10.2013

Sarıyer Belediyesi ile “Kardeş Şehir” anlaşması imzalayacak olan Aachen heyeti onuruna kokteyl düzenlendi. Enka Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenen kokteyle Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Aachen Belediye Başkanı Marcel Philipp, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları Seçkin Özdemir, Sevgi Atalay, Aachen’dan gelen heyet ve Enka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Tansuğ katıldı. Enka Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen kokteylde konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Aachen Belediye Başkanı Marcel Philipp, iki şehrin arasında kurulan dostluk köprüsünden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

Aachen heyetinin yağmur bereketiyle geldiklerini belirten Başkan Genç, “Havalar çok güzeldi. Aachen’ın yağmuru ile geldiniz. Türkiye’de balık yasağı 1 Eylül’de bitti ve avlanma yasağı kalktı. Sizler yağmurla beraber balık bereketini de getirdiniz. Almanya’dan dostlarımız geldi. Dostlarda bereket getirdi” dedi. Aachen Belediye Başkanı Marcel Philipp, “Bizi burada en güzel şekilde ağırlayan Belediye Başkanı Genç’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
 
Aachen Belediye Başkanı Marcel Philipp ve beraberinde ki heyet kokteyl öncesinde Enka Spor Kulübü tesislerini gezdiler. Belediye Başkanı Marcel Philipp, Enka Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Tansuğ’a Aachen’ı tanıtım kitabını hediye etti. 
 
Sarıyer’de kaldıkları süre içinde en güzel şekilde ağırlanmak için özen gösterilen Aachen heyeti için imza günü öncesinde Sarıyer’in ve İstanbul’un tarihi güzelliklerini görebilecekleri özel bir tur düzenlendi.