SARIYER HALK KART DAĞITIMI BAŞLADI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER HALK KART DAĞITIMI BAŞLADI

24.03.2023
Sarıyer Belediyesi Ramazan ayının başlamasıyla, yatırılan tutar karşılığında anlaşmalı marketlerden alışveriş yapmaya olanak sağlayan Sarıyer Halk Kart’ı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı. Ayazağa Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde yapılan dağıtım töreninde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sizin hakkınız olanı size veriyoruz” dedi.

Dar gelirli ailelere başta gıda olmak üzere, giyim ve temizlik malzemeleri ihtiyaçlarını temin edebilmek için verilen sosyal yardım desteğini, çağdaş bir yaklaşımla uygulayan Sarıyer Belediyesi, 2023 yılı için başvuruda bulunup yardım almaya hak kazanan vatandaşların Halk Kartlarını teslim etmeye başladı. Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Kart Dağıtım Töreni’ne Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Ahmet Güveloğlu, Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ayazağa’nın ardından Yaşar Kemal Kültür Merkezi ve Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde dağıtımı yapılacak kartla 38 mahalleden 7 bin ihtiyaç sahibine ulaşılacak.

SİZİN HAKKINIZI SİZE VERİYORUZ

Konuşmasına depremde yitirdiğimiz vatandaşları anarak başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “ Önemli olan uzatılan eli tutmayı bilmek. Size verilen kartları ben kendi cebimden vermiyorum. Bunların hepsi sizin paranız. Artırıyoruz, sizin hakkınız olanı size veriyoruz. Bu bir dayanışma, birbirine yardımcı olma. Biz böyle bir anlayıştan geliyoruz. Bu toplum en zor dönemlerinde bile dayanışma ile ayakta kalmayı başarmış” dedi.