SARIYER BELEDİYESİ SANAT KURSİYERLERİ, TAM NOT ALDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYER BELEDİYESİ SANAT KURSİYERLERİ, TAM NOT ALDI

26.05.2024
Sarıyer Belediyesi sanat kurslarında eğitim gören 650 kursiyer, bir yıl boyunca öğrendiklerini Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisinde sergiledi. Piyano, gitar, halk dansları, bale kurslarına katılan kursiyerlerin sahne performansları, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim döneminde açılan kültür sanat kurslarında yıl boyunca enstrüman ve görsel sanatlar alanlarında eğitim gören 650 kursiyerin, yıl sonu gösterisine ilgi yoğun oldu.  Kursiyerler, sahneledikleri performansla büyük beğeni aldı.

UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE SANAT EĞİTİMİ

Sarıyer Belediyesi Kültür-Sanat Kurslarında başvuran kursiyerler, Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi, Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi, Rauf Denktaş Kültür Merkezi, Zekeriyaköy Kurs Merkezi, Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) Cumhuriyet şubesi, Engelli Çocuk ve Aileleri Destek Merkezi (EÇADEM) ve Kireçburnu Semtevi’nde uzman eğitmenler tarafından ücretsiz verilen gitar, piyano, ritim, bale, halk dansları kurslarına katıldı.

Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun hazırladığı programda 7’den 70’e kursiyerler hünerlerini sergiledi. Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM) öğrencilerinin etkinlikte sahneledikleri Roman Dans Gösterisi ise ayakta alkışlandı. Gitardan piyanoya, bağlamadan darbukaya, halk danslarından baleye kadar pek çok farklı dalda sahne alan kursiyerler izleyicilerden tam not aldı.