Mehmet İpgin İlköğretim Okulunda Kahvaltı | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Mehmet İpgin İlköğretim Okulunda Kahvaltı

12.10.2011
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Mehmet İpgin İlköğretim Okulu öğretmenleri ve okul aile birliğinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı.

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Mehmet İpgin İlköğretim Okulu öğretmenleri ve okul aile birliğinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı. 

 

Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Gülperi Özdemir, Mehmet Metilli, Recep Yel ile bazı birim müdürlerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, okulun 7.sınıf öğrencilerinden Aylin Demir Başkan Şükrü Genç ve ekibini karşılayarak okula yaptıkları hizmetlerden dolayı çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. 

 

Şükrü Genç, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmasında, “Gelişmelerini büyük ölçüde tamamlamış devletlerin geçmişine bakıldığında, eğitime çok önem verdikleri görülüyor. Siz öğretmenler, geleceği imar edecek olan çocukların emanet edildiği çok özel insanlarsınız.” dedi.

 

Kahvaltının ardından okul müdürü Selçuk Yücel ve öğretmenler eşliğinde sınıfları dolaşan Şükrü Genç okul ile ilgili bilgiler alırken, yanına gelen öğrencilerle de sohbet etti. Öğrencilere, Sarıyer Belediyesi’nin internet sitesine girerek her türlü istek ve görüşlerini “Başkana Mesaj” bölümünden kendisine iletebileceklerini söyledi.

 

Okul kantin ve tuvaletlerini gezen Başkan Genç, hijyen konusunun önemine dikkat çekti. Engelli öğrenci bulunup bulunmadığını da soran Genç, en az bir tuvalet kabininin engelli öğrencilere göre dizayn edilmesini ilgili birim müdürlerine iletti.


Başkan Şükrü Genç’i okullarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Okul Müdürü Selçuk Yücel, Oyun bahçesine yapılan asfaltlama çalışması sonucunda öğrencilerin daha sağlıklı ve düzenli bir alanda spor yapabildiklerini söyleyerek Şükrü Genç ve ekibine teşekkür etti.

Kahvaltı etkinliği, okul çıkışında gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardında sona erdi.