İBADETHANELERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

İBADETHANELERDE RAMAZAN TEMİZLİĞİ

23.03.2023

Sarıyer Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarına hız verdi. Rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmeleri için camilerde detaylı temizlik çalışması yapılıyor.

Cami, kilise ve cemevleri ile tam bir kültür mozaiği olan Sarıyer’de yer alan tüm ibadethanelerin temel ihtiyaçları Sarıyer Belediyesi ekipleri tarafından periyodik olarak karşılanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, afet bölgesi Hatay’da temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Sarıyer’in dört bir yanındaki ibadethanelerde de çalışmalarını yoğunlaştırdı. İbadethane Temizlik Ekibi, iç ve dış mekânları, her türlü bakteri ya da enfeksiyon üremesine neden olacak etkenlerden arındırıyor. Titizlikle yürütülen bu çalışma, vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için düzenli olarak tekrar ederken, gelen talepler de değerlendiriliyor.