Başkan Genç'e "Örnek Belediye Başkanı" ödülü | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Başkan Genç'e "Örnek Belediye Başkanı" ödülü

29.08.2013

Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Bürokratı” ödül töreninde Sarıyer Belediyesi’nde çalışan birim müdürleri ödüllendirildi. Baltalimanı Portaxe Restaurant’ta düzenlenen törene Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, İstanbul Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Vekili Akif Ak ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Özen, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Sarıyer mahalle muhtarları katıldılar. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Akif Ak ve Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Bülent Üzen tarafından muhtarlarla ilgili çalışmaları ve muhtarlara verdiği değerden ötürü "Örnek Belediye Başkanı" ödülü verildiği törende; Sarıyer Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Saadet Göne Ergenç,  Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Polat, Park ve Bahçeler Müdürü Yüksel Tutak ve Numarataj Birim Sorumlusu Saime Gündü de “Yılın Müdürleri” ödülüne layık görüldü.
 
Yılın Bürokratı ödülüne layık görüldüğü halde törene katılmayanlara değinen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Yaşam paylaşıldığında güzel. Siyaseti yapanda, yöneticisi de, herkes eşit sorumluluklarla bu yaşamın içinde olmak zorundalar. Toplum için yapılanlar birilerini ürkütmemeli ve korkutmamalıdır. Eğer insanlar toplum adına yapılan faaliyetlerden korkuyorlarsa o işin sonunun nereye gideceği bellidir. Muhtarın görevi sadece evrak imzalamak, mühürlemek değil. Muhtar, mahallede ki her sorunu çözebilecek konumda da olmalı. Neden bürokrasiden iki müdürü bu ödüle layık gördüler? Özellikle vatandaşı için bir sorun oluştuğunda, bu sorunun çözümü konusunda herhangi bir ayrım yapmaksızın hizmet veren ve samimiyeti, yakınlığı gösteren müdürlere o ödül layık görüldüyse, müdürlerin buraya gelmesinden kimse rahatsız olmamalı. Onlar da aynı başarıyı göstermeli” dedi.
 
Sarıyer Belediyesi birim müdürlerinin ödüle layık görülmelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, “Ödüle layık görülen müdürlerimize ve beraber çalıştıkları arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizler işimizi yapma gayreti içindeyiz. Bu gayret sonrasında da birileri tarafından ve demokrasinin en önemli unsuru olan insanlar tarafından ölçülerek ödüle layık görülmesi bizim için en büyük şeref ve gururdur. Biz işimize bakacağız. Birilerinin ne söylediği, ne yazdığı bizi hiç ilgilendirmiyor” şeklinde konuştu.
 
Törende ayrıca Pınar Mahallesi Ayhan Yılmaz, Pınar Mahallesi Spor Kulübü’ne verdiği destekten dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e üzerinde ismi yazılı formayı takdim etti.
 
Haberin Videosu :