SAGEM’DEN EĞLENCELİ BİR ETKİNLİK DAHA

24 Temmuz 2014

Sarıyer Belediyesi bünyesinde eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz eğitim hizmeti veren Sarıyer Belediyesi, Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) öğrencileri Eski İstinye Tersane alanında kurulan lunaparkta bir araya geldi.

SAGEM öğrencilerine Ramazan etkinliklerinin yapıldığı İstinye Tersane alanında ücretsiz eğlenme fırsatı sundu. Sarıyer’in farklı mahallelerinde kurulan 9 SAGEM şubesinde eğitim gören öğrencilerin sosyal yönlerinin de gelişmesi için eğitimlerin yanı sıra kültür ve eğlence gezileri düzenlenmektedir. Bu etkinlikler kapsamında düzenlenen İstinye Tersane Alanı Lunapark Gezisi’ne SAGEM öğrencileri eğitmenleri eşliğinde katıldı ve gönüllerince eğlendiler.

Lunaparkta çarpışan arabalara, dönme dolaba, balerine, trene ve çeşitli eğlence aletlerini kullanan çocuklar, kendilerine sağlanan eğlenme imkanından oldukça memnun kaldıklarını belirterek bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.