YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN

11.04.2014
Başarılı bir 5 yılın ardından yeni dönem çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediye personeline hayırlı olsun yemeği verdi.

Başkan Genç: Şimdi çok daha yoğun bir şekilde çalışacağız.

Ferahevler şantiyesinde gerçekleşen yemekte bir konuşma yapan Başkan Genç, Eksileriyle artılarıyla geride bıraktıkları 5 yılın ardından birlik ve beraberliği muhafaza ederek çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Genç konuşmasını şöyle sürdürdü; “Çok önemli mesafeler katettik, çok önemli işler yaptık. Sarıyerlilerin görevi tekrar bize vermesindeki en önemli mesaj; beklentilerinin arttığı ve daha çok çalışmamızı istemeleridir. Toplumun güvenini hiçbir sebep veya gerekçeyle bir kenara fırlatıp atamayız. Bu, kimsenin hakkı değildir. Vatandaşın ödediği her kuruşu, yine vatandaşa ve vatandaşın çocuğuna hizmet olarak yansıtmazsak bunu ne yaradan kabul eder nede biz o çocuğun üzerimizdeki hakkını ödeyebiliriz. Hepinizi geçtiğimiz dönemdeki çalışmalarınızdan ötürü kutluyor, bundan sonraki dönemde de canla başla çalışacağınızdan şüphe duymuyorum”

Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı yemeğin ardından Başkan Genç, tek tek personelin elini sıkıp yeni dönemde başarılar diledi.