Ulu Önder Atatürk’ü, sevdiği şarkılarla andık | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Ulu Önder Atatürk’ü, sevdiği şarkılarla andık

13.11.2012

10 Kasım Atatürk’ü anma haftası sebebiyle, Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar Konseri” ni izlemek için Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nu dolduran Sarıyerliler, Keyf-i Meşk Musiki Topluluğunun verdiği dev konserle adeta büyülendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başlayan ve Özdem Çevik’in şefliğinde toplam 23 eserin seslendirildiği konserde birbirinden güzel ve duygulu şarkılara, salonu dolduran yurttaşlarımız da eşlik etti. Hem göze hem kulağa hitap eden muhteşem organizasyonda koro ve solo eserlere, zeybek ve kafkas dansları da renk kattı.

Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel’in solo bir eser seslendirdiği konser, coşku ve heyecanla söylenen 10. Yıl Marşı ile sona ererken geceye katkılarından dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber için hazırlanan teşekkür plaketleri takdim edildi. Başkan Genç adına teşekkür plaketini Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar aldı.

Tartışılmaz değeri, kalplerden taşan sevgisi ve her geçen gün artan özlemiyle andığımız Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği konser ve muhteşem organizasyon, salonu dolduran Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı yurttaşlar tarafından ayakta alkışlandı.