TÜYAP’TA ŞÜKRÜ GENÇ’E YOĞUN İLGİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

TÜYAP’TA ŞÜKRÜ GENÇ’E YOĞUN İLGİ

13.11.2017
TÜYAP Kitap Fuarı’nın son gününde Adalet Yürüyüşü kitabını imzalayan Başkan Şükrü Genç’e vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç TÜYAP Kitap Fuarı’nın son gününde ‘Adalet Yürüyüşü’ kitabını imzaladı. Sarıyer Belediyesi standında saat 14.00’da başlayacak olan imza yoğun talep nedeniyle bir saat erkene alındı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren İstanbullular, standın önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşın ilgisine kayıtsız kalamayan Başkan Genç yaklaşık 4 saat boyunca vatandaşlar için kitap imzaladı.

İmza gününde konuşan Başkan Genç Adaletin bir yaşam biçimine dönüşmesini dilediğini söyleyerek, “Biz Sarıyer Belediyesi olarak iki yıldır TÜYAP’ta stant açıyoruz. Ama bu senenin ayrı bir anlamı var çünkü Adalet Kitabımızı imzalıyoruz. Adaletin tecelli etmesi için bu yürüyüş tüm dünyaya örnek bir eylem oldu. Bu eylemin devamlılığı için çaba içinde olmak gerekiyor. Biz burada o yürüyüşü simgelemek için bir çaba gösterdik ve bunu da bu fuarda elimizden geldiğince insanlarla paylaşmaya çalışıyoruz” dedi.

İŞTE İMZA GÜNÜNDEN GÖRÜNTÜLER