TÜRKİYE'DE HAYAT DURDU | SARIYER BELEDİYESİ

TÜRKİYE'DE HAYAT DURDU

10.11.2017

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79'uncu yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında saygıyla anıldı. Saat 09.05’te tüm ülkede olduğu gibi Sarıyer’de de hayat durdu.

Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası

Saat 09.05’te belediye binası önünde toplanan çalışanlar açılan dev Atatürk posterine karanfil bıraktı.

Sarıyer Merkez

Sarıyer Meydan'da bulunan Atatürk heykelinin önünde buluşan vatandaşlar Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi

Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi çalışanları Ata’ya saygısını böyle gösterdi.

Atatürk Oto Sanayi/Maslak

Saat 09.05’de iş bırakan çalışanlar Atatürk heykelinin önünde 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okuyarak Ulu Önder’i andı.

Sarıyer Belediyesi Safiye Kaya Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi

Merkezde görevli çalışanlar sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşuna geçti.

İŞTE  SARIYER'DE GÖZ YAŞARTAN O ANLAR