TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADIK | SARIYER BELEDİYESİ

TIP BAYRAMI'NDA SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADIK

16.03.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediyemiz sponsorluğunda gerçekleştirilen “Sarıyer Toplum Sağlığı Paylaşım Gecesi”nde sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı, katılanlara birer karanfil hediye etti.

Gecede bir konuşma yapan Sarıyer Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ali Köprülü, bugüne kadar sağlık alanında en büyük desteği ve iş birliğini Sarıyer Belediyesi’nden gördüklerini söyleyerek Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde görevli Dr. Armağan Eren’e birer teşekkür plaketi takdim etti.

Plaketini alırken küçük bir konuşma yapan Başkan Genç, tıp sektöründe emek veren doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarının hak ettikleri değeri ve saygıyı görecekleri yarınlar diledi, tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.