ŞÜKRÜ GENÇ MAZBATASINI ALDI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

ŞÜKRÜ GENÇ MAZBATASINI ALDI

03.04.2019
Sarıyer’de, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak, 3’üncü kez başkanlığa seçilen ve ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Şükrü Genç, görevine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Yerel seçimlerde yüzde 55.97 oy oranıyla yeniden Sarıyer Belediye Başkanı seçilen Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Seçim Kurulu'na giderek yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde mazbatasını aldı. Ardından Sarıyer Merkez’de bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan Başkan Genç’i Sarıyerliler de yalnız bırakmadı. Başkan Genç, “Sizlerin güvenini, alın terini, emeğinizi ve yıllardır olan beklentinizi boşa çıkarmayacağımızı hep söylemiştik, yine söylüyoruz. Biz huzur memleketiyiz. Burada kimse kimseyi kutuplaştıramaz. Sarıyer insanını kimse bölemez. Bu toplum gelenekleriyle, verdiği bedellerle özeldir. Bu toplumu hiç kimsenin bölemeyeceğini, her şartta tek yumruk olarak ayağa kalkacağını herkes biliyor” dedi.

“HERKESİN ELİNDEN TUTACAĞIZ”

Başkanlık görevi sürecinde bugüne kadar olduğu gibi hiç kimseyi ayırmadan hizmet vereceğini ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Kimseye kin gütmeyeceğiz, herkesin elinden tutacağız. Yapacak çok işimiz var. Hep yarını düşüneceğiz. Bize seçimin ötesinde yaşam lazım. İçinde bulunduğumuz ekonomik krizden çıkmak için çaba göstermek zorundayız. Birkaç gün sonra meclis açılacak. Eksikler tespit edilecek ve hiçbir parti ayırmadan yola çıkacağız. Bunu yapmaya hazırız. İnsanlar yeter ki mutlu olsun, huzurlu olsun, gönülleri bir olsun. Gelin el ele verelim yola çıkalım memleket bizi bekliyor. Bana bakan bu yüzleri gördükçe inanın umudum o kadar artıyor ki. Mesele sadece Sarıyer değil. Yıllardır beklentileri olanlara bu beklentilerini vermek zorundayız” diye konuştu.

MAZBATA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“HERKESİN ELİNDEN TUTACAĞIZ”