Şükrü Genç, geleceğin binicilerine ödül verdi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

Şükrü Genç, geleceğin binicilerine ödül verdi

04.11.2011
Fule Binicilik Kulübü öğrencileri ilk ödüllerini Başkan Şükrü Genç'ten aldılar.

Kurulduğu 2007 yılından beri faaliyet gösteren Fule Binicilik Kulübü, birçok minik ve genç sporcu yetiştirerek, 1 milli olmak üzere 4 lisanslı biniciyi bünyesinden yetiştirmeyi başararak Sarıyer de bir ilke imza attı.

Çeşitli video ve slayt gösteriyle başlayan ödül gecesinde bir konuşma yapan Şükrü Genç, Sarıyer ilçemizde böylesine değerli bir kulübü barındırıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek genç binicilere; ''Bugün alacağınız ödüller, ileride daha büyük başarılar kazanmanız yolunda ilk adımlarınız olsun'' dedi. Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Başkan Danışmanı Saadet Göne Ergenç ve Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Ali Ergenç'in de katıldığı tören, birlikte yenilen yemeğin ardından topluca çekilen fotoğraf ile sona erdi.