Sorunlar diyalogla çözülüyor | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sorunlar diyalogla çözülüyor

20.01.2012
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maden Mahallesi’nde yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Camisi’nin ruhsatla ilgili yaşadığı sorunları konuşmak için yurttaşlarla bir araya geldi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maden Mahallesi’nde yapımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Camisi’nin ruhsatla ilgili yaşadığı sorunları konuşmak için yurttaşlarla bir araya geldi.

Konuyu çözüme kavuşturmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Genç, ruhsatla ilgili yaşanan problemleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle görüşerek aşacaklarını ifade etti. Toplantıda Başkan yardımcıları Sevgi Atalay, Adnan Ayber ve Recep Yel’in yanı sıra Zabıta Müdürü Semra Kartal ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Polat da hazır bulundu. Aynı zamanda cami yaptırma ve yaşatma derneği olan Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Nuh Kumuş ve dernek yönetim kurulu üyeleri, inşaat sürecinde yaşadıkları sıkıntıları Başkan Genç’e aktarırken, caminin projesi üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçedeki tüm ibadethanelere eşit biçimde hizmet götürdüklerine değinen Genç, insanı merkez alan yaşam felsefesiyle hareket ettiklerini, inanç ve kültürler arasındaki güçlü bağın toplumsal barışın temelini oluşturduğunun bilincinde olduklarını ifade etti. Başkan Genç, siyasi düşüncesi, dünya görüşü ya da inancı ne olursa olsun tüm yurttaşlara eşit mesafede olduklarını ve hizmeti eşitlik ilkesi zemininde tüm Sarıyerlilere götürdüklerini vurgulayarak, bu konuda gösterdikleri samimiyetin altını çizdi. Son bölümde Dernek Başkanı Nuh Kumuş, gösterdiği ilgiden ötürü Şükrü Genç’e ve tüm Sarıyer Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Genç ve beraberindekiler yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından camiden ayrıldı.