SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN BAŞKAN GENÇ'E SIMSICAK KARŞILAMA | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN BAŞKAN GENÇ'E SIMSICAK KARŞILAMA

16.02.2014
Yoğun hafta içi mesaisinin ardından hafta sonunda da halkla iç içe çalışarak geçiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, davet edildiği dernek ve kulüp etkinliklerinde halkın sıcak ve yakın ilgisiyle karşılandı.

Gümüşhacıköy Derneği, Güllüce Köyü Dayanışma Derneği, Şişli Rizeliler Derneği ve Erzincan Otlukbeli Ördekhacı Köyü Derneği etkinliklerine katılan Başkan Genç ayrıca, Çayırbaşı Özkan Spor 4. Yıl Yemeği’ne de katılarak kendisine spora verdiği samimi desteklerden ötürü armağan edilen kulüp forması ve plaketini aldı. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel’in de bir teşekkür plaketi aldığı geceye Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Meclis Üyeleri Gökan Zeybek ve Ekrem Tekçe’de katıldı.