SARIYERLİLER ‘BAHARA MERHABA’ DEDİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

SARIYERLİLER ‘BAHARA MERHABA’ DEDİ

24.03.2019
Sarıyerliler baharı hep birlikte, coşkuyla karşıladı. Ayazağa’da buluşan yüzlerce vatandaş balık ekmek ikramından sonra ünlü sanatçıların verdiği konserle “Bahara Merhaba” dedi.

Ayazağa’da düzenlenen ‘Bahara Merhaba’ konseri yüzlerce Sarıyerliyi bir araya getirdi. Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde yapıla etkinlik balık ekmek şenliğiyle başladı. İkramların ardından Karadeniz Müziği’nin sevilen isimleri Ayşenur Kolivar, Grup Koliva ve Türk Halk Müziği’nin güçlü ismi Ender Bakır sahne aldı. Sarıyer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun da kısa bir gösteri yaptığı gecede hep bir ağızdan söylenen şarkılarla keyifli anlar yaşayan Sarıyerliler müziğe doydu.

 

İNSANLARIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞTIM

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, “Yaşamın sanatsız olamayacağını, kültürsüz olamayacağını birlikte olmadan yaşamın olmayacağını biliyoruz. İnsanların mutlu olması kadar güzel bir şey yok. Sevginin, barışın hiçbir bedeli yok. Sadece gönülden gelecek. Sadece birliğe, barışa gönülden yaşamaya ihtiyacımız var. İnsanlar mutluluğa o kadar aç ki. Bırakın siyaseti, bırakın seçimleri biz seçimlerden sonra bu mutluluğu nasıl çoğaltabiliriz ona bakalım. Mutlu olmak, mutluluğun yolunu çizmek çok kolay. Yeter ki insanlar inansın. Ben 10 yıllık belediye başkanlığı dönemimde hep insanların mutluluğu için çalıştım. Halkım beni buraya layık gördüğü sürece de bunun için çalışmaya devam edeceğim. O mutluluğu ortaya çıkarıp tüm dünyaya yayacağız. İşte ben belediye başkanı olarak o zaman görevimi yapmış olurum. Toplumun birlik, beraberlik