Sarıyerliler iftarda buluşuyor... | SARIYER BELEDİYESİ

Sarıyerliler iftarda buluşuyor...

20.07.2012
Ramazan Ayı'nın getirdiği güzellikleri, manevi atmosferi halkla paylaşmayı planlayan Sariyer Belediyesi sokak iftarları ve iftar çadır noktaları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Gündüz saatlerinde orucun manevi huzuruna varan yurttaşlar, Baltalimanı’nda 600, İstinye’de de 700 kişinin bir arada oruç açabilecekleri ve ayrıca Sarıyer’de değişik mahallelerde sokak iftarlarının verileceği, toplamda her gün 2.300 yurttaşımızın oruçlarını açacağı iftarın ardından Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle Ramazan neşesini yaşayacak.

Sariyer Belediyesi sokak iftarları, iftar çadır noktaları tarih ve yerleri belirlendi.

1 ay boyunca sürecek ve her akşam saat 21.00’de başlayacak etkinlikler halka açık, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Etkinliklerde Şevval Sam, Tarık Mengüç, Sevcan Orhan, Yusuf Güney, Bengü, Murat Kurşun ve Kendi gibi ünlü isimler canlı performanslarıyla Sarıyerliler’e muhteşem anlar yaşatacak.

SARIYER BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİK PROGRAMI