Sarıyerliler, sevgi sofralarında buluştu | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sarıyerliler, sevgi sofralarında buluştu

01.08.2013
Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından verilen PTT Evleri Semt Evi bahçesi, Kapalı Spor Salonu bahçesi ve Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesindeki iftar yemeklerinde yine çok sayıda Sarıyerli bir araya gelerek oruçlarını açtı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, kurulan iftar sofralarını ziyaret ederek vatandaşlarla tek tek sohbet edip hatırlarını sordu. Başkan Genç konuşmasında, birlik beraberliğin artarak devam etmesi için yaptıkları çalışmaların iftar sofralarına yansımasına dikkat çekti. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nın tüm dünyaya hayırlar getirmesini dileyen Başkan Genç daha sonra Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde düzenlenen ve İstanbullu taksicilerin katıldığı iftar yemeğine geçti.

Sarıyer Belediyesi ve Karadeniz FM’de Onur’un Taksisi programı yapımcısı Dj Onur Sakar’ın ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeğine, İstanbul’un birçok ilçesinden gelen taksicilerin yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütü yetkilisi ve üyeleri de katıldı. Üsküdar, Dudullu, Beşiktaş ve Bağcılar gibi ilçelerde görev yapan taksi şoförleri, taksici esnafına değer veren, onları anlayan, dertlerine ortak olan bir belediye başkanına sahip oldukları için Sarıyerli taksicileri kutladı. Dj Onur Sakar ise kürsüden yaptığı konuşmasında, Başkan Genç’in tam anlamıyla bir taksici dostu olduğunu vurguladı.

Başkan Şükrü Genç: Taksiciler; şehrin ileri karakollarıdır.

İftar yemeğinin ardından alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, taksicilerin toplum için çok değerli birer enstrüman olduklarını söyleyerek başladığı konuşmasında taksicileri ‘şehrin ileri karakolları’ olarak nitelendirdi. İftar yemeğinin düzenlenmesinde katkı sunan Dj Onur Sakar ve Üsküdar İskelesi Taksi Durağı Başkanı Ömer Engin’e birer teşekkür plaketi takdim eden Başkan Genç, şimdiden herkesin Ramazan Bayramını tebrik etti.