Sarıyerli kadınlara aile içi iletişim eğitimi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

Sarıyerli kadınlara aile içi iletişim eğitimi

08.11.2012

Yakın geçmişte kurulan Sarıyer Belediyesi Kadın Çalışmaları Koordinasyon Merkezi (SAKEM), kadınların aydınlanması için etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Çağdaş belediyecilik anlayışının bir ürünü olarak kadınları odak noktasına alan ve bu düşünceden hareketle çalışmalarını emek ve özgürlük ekseninde hayata geçiren SAKEM, sorunları bilince çıkarmak ve bilimin gösterdiği yolda çözümler sunmak için yeni bir adım daha attı.

Gelecek dönemlerde Sarıyer’in çeşitli semtlerinde düzenlenecek olan Aile İçi İletişim konulu seminerlerin ilki PTT Semt Evi’nde düzenlendi. Sarıyer Aile Danışma Merkezi çalışanlarından Psikolog Ayçin Ekmekçi’nin anlatımıyla aile içi iletişimin tüm boyutları ele alınırken, katılımcılar merak ettikleri noktalara ilişkin sorular sordu.