Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi’ne ziyaret | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi’ne ziyaret

18.11.2011
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Okul müdürü Nuran Sarısoy’un davetiyle gerçekleşen kahvaltı eşliğindeki toplantıya Başkan Şükrü Genç, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yavuz Acar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Namık Şişman, Belediye Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Adnan Ayber, Mehmet Metilli, Recep Yel ve Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Rıza Öztürk katıldılar.

İçerisinde ana sınıfı, tekstil ve beslenme atölyelerinin de bulunduğu Sarıyer Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Nuran Sarısoy, özellikle göçme tehlikesi geçiren okul merdivenlerinin tadili için göstermiş oldukları duyarlılık ve destek için Başkan Şükrü Genç’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Genç, belediye olarak geleceğin teminatı öğrencilere her zaman destek verdiklerini ve bundan sonrası için de her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktan geri kalmayacaklarını belirtti.

Topluca yapılan kahvaltı ve sohbetin ardından sınıfları dolaşan Genç, okul müdürü Nuran Sarısoy’u makamında da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.