Sarıyer engel tanımadı | SARIYER BELEDİYESİ

Sarıyer engel tanımadı

28.12.2011
27 Aralık Salı günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampusu Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılım ve titiz bir çalışmayla düzenlenen Yüzüncü Yıl Engel Yok Futbol Gecesi etkinliğinde, birincilik için 3 takımla çekişen Sarıyer Belediyesi Engelli Futbol Takımı, rakiplerini farklı skorlarla geride bırakarak birincilik ödülünün sahibi oldu.

Başından sonuna kadar centilmence geçen etkinlik, takımımızla Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlük Futbol Takımı arasında gerçekleşen yarı final maçıyla başladı. Başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan engelli sporcularımız sahadan 7-3 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Başlangıç vuruşunu Fenerbahçeli eski futbolcu ve aynı zamanda U18-U-19 Milli Takımları Teknik Direktörü Cem Pamiroğlu’nun yaptığı diğer maçta ise Beşiktaş Engelliler Spor Kulübü ile İstanbul Özürlüler Spor Kulübü karşılaştı. Maç, 3-2 Beşiktaş lehine sonuçlandı.

Final öncesinde “Engelsiz Orkestra” sahne alırken, etkinliğe katılanlar müzik ziyafeti çekerek keyifli dakikalar geçirdi. Orkestranın beğeniyle izlenen performansından sonra ise Sarıyer-Beşiktaş final maçına geçildi. Bu maçta da rakibine bariz bir üstünlük kuran takımımız, siyah-beyazlıları 7-2 mağlup ederek 1. oldu.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer’in de takip ettiği organizasyona ünlü şarkıcı Metin Şentürk, Sarıyer Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement, Beşiktaş Engelliler Derneği Başkanı Erdem Göksel ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Ayvaz’ın yanı sıra Engelli ve Dezavantajlı Futbolu Geliştirme Yönetmeni Deniz Cengiz de katıldı.

Başarılı bir performansla rakiplerini ekarte eden Sarıyer Belediyesi Engelli Futbol takımına ödülünü Rektör Yardımcısı Yusuf Ayvaz verdi. Birbirinden güzel görüntülere sahne olan organizasyon, kokteylle sona erdi.