Sarıyer Belediyesi'nden eğitim atağı | SARIYER BELEDİYESİ

Sarıyer Belediyesi'nden eğitim atağı

10.09.2012
Sarıyer Belediyesi 2012-2013 eğitim öğretim dönemi boyunca 1750 öğrenciye burs imkanı sağlıyor.

Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 2012 – 2013 eğitim öğretim yılında Sarıyer sınırları içindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek olan eğitim bursları için başvurular başladı.

Sosyal Yardım İşleri personeli burs başvuruları ile ilgili titiz ve özverili çalışmalarıyla vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve katılım oranının yüksek olduğu burs başvuruları 5 Ekim 2012 Cuma gününe kadar devam edecek.

Sarıyer’deki ilköğretim okulları ve liselerde eğitim gören ve eğitim yardımı için başvuran ihtiyaç sahibi öğrencilere,
Kasım 2012 – Haziran 2013 arasında 8 ay boyunca eğitim yardımında bulunulması planlanmaktadır. Eğitim bursları için başvuru tarihi sona erdikten sonraki süreçte belirlenen kriterler ölçüsünde eğitim yardımı almaya hak kazanan 1750 öğrencinin listesi, Sarıyer Belediyesi web sitesinden www.sariyer.bel.tr duyurulacaktır.

Eğitim yardımı başvuruları için gerekli evrak listesini;
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Eğitim Yardımı Bürosu, Sarıyer Gençlik Eğitim Merkezi SAGEM ve Muhtarlıklardan sağlayabileceklerdir.

İrtibat Telefonu: 444  17 22 Dahili (1976)

Form ve detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.