Sarıyer Belediyesi Cebit’te projelerini anlatıyor | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Sarıyer Belediyesi Cebit’te projelerini anlatıyor

24.10.2013

Sarıyer Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Bilişim Platformu üyesi olarak Cebit Bilişim Eurasia - İstanbul Fuarı’nda yerini aldı. 24-27 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo 6’ıncı salonda kurulan stantta Sarıyer’de yaşayan vatandaşların teknolojiyi kullanarak yararlandıkları belediye hizmetleri tanıtılıyor. İzmir ve İstanbul’dan 13 belediye ile birlikte fuara katılan Sarıyer Belediyesi, bilişim teknolojisine verdiği önemi yaptığı projelerle halkın beğenisine sunmasının yanı sıra Sarıyer TV’den canlı yayın yapıyor. Sarıyer Belediyesi'nin bilişim alanındaki kullandığı son teknolojileri ve yeniliklerini anlatıldığı fuara katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, stanttı ziyaret eden teknoloji tutkunları ile sohbet etti.

Sarıyer Belediyesi kendisine ayrılan stantta; Mobil Belediye, Akıllı Bina, Ücretsiz Kablosuz İnternet, WEB’den İngilizce, e-İmza, Kent Rehberi, Panaromik Sarıyer 360, süreç yönetimi gibi hizmetlerinin yanı sıra görme engelliler için halk kütüphanesinde kurulan kitap okuma sistemi ve Sarıyer TV’yi ziyaretçilere tanıtıldı.İlik nakli bekleyen Melis gibi ihtiyaç sahiplerine hizmet verebilmek için kurulan Sanal Kan Bankası büyük beğeni kazandı. Sarıyer TV’den yapılan canlı yayında Sanal Kan Bankası hakkında bilgi veren Başkan Genç, “Melis için ilik” kampanyasına Sarıyer’den verilen desteğe dikkat çekerek, ihtiyaç sahipleri ile gönüllüleri buluşturan hizmet sayesinde acil kan ihtiyacı olan vatandaşların, kan bağışı yapabilecek vatandaşlarla buluşturulduğunu belirtti. 
 
Cebit Fuarı’na katılan Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç’i stantta ziyaret ederek, Sarıyer TV’ye fuar ve teknolojik hizmetler alanında ki görüşlerini bildirdiler. Cebit Fuarı ile ilgili haber yapan ATV Avrupa, Halk TV ve İstanbul Times TV de Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile projeleri hakkında röportaj yaptılar.