SAGEM piknikteydi | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

SAGEM piknikteydi

30.05.2013
Sarıyer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren Kazım Karabekir ve Bahçeköy SAGEM (Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi) şubeleri 2012-2013 eğitim döneminde yetişkin kursiyerlerle gerçekleştirilen İngilizce, Bilgisayar, Aile Eğitimi, Kadın Sağlığı, Kadın Korosu vb. kurslarının başarıyla bitişini kutlamak amacıyla 55 kursiyer, SAGEM Öğretmenlerinin katılımı ile 30 Mayıs 2013 Perşembe günü Bahçeköy Belgrad Ormanı Neşet Suyu piknik alanında piknik yaptılar.

SAGEM kursiyerleri hazırladıkları ikramlarla masaları donatırken, öğretmenleri eşliğinde yapılan çuval yarışı, yumurta taşıma, sandalye kapmaca ve elden ele gibi oyunlar oynayarak oldukça eğlenceli vakit geçirdil. Tüm gün müzik eşliğinde oyunlar oynayarak stres atan kursiyerler, öğretmenlerine ve Sarıyer Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) yaz dönemi boyunca öğrencilerle çeşitli sosyal etkinliklere devam edecek, 2013-2014 eğitim döneminde de İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine eğitim vermenin yanı sıra, yetişkinler için açılacak kurslarla hizmet vermeyi sürdürecektir.