REŞİTPAŞALI MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GENÇ'E SEVGİ SELİ | SARIYER BELEDİYESİ

REŞİTPAŞALI MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GENÇ'E SEVGİ SELİ

11.03.2014
Gerçekleştirdiği esnaf gezileri, mahalle buluşmaları ve halk günlerinin yanı sıra, Sarıyerli öğrencileri de okullarında ziyaret eden Başkan Genç, okul yöneticileri ve okul aile birliği üyelerinin taleplerini dinliyor, yerinde çözüm üretiyor.

Tuncay Artun ve Dumlupınar İlk ve Ortaokullarını ziyaret eden Genç’e öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Boynuna sarılarak fotoğraf çektirmek isteyenlerin yanı sıra sınıf camlarından “Şükrü Başkan çok yaşa” tezahüratları yapan öğrenciler ayrıca okullarına yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

Okul yöneticileri ve okul aile birliklerinden Başkan Genç’e teşekkür

Okullarının temizliğinden, bahçe düzenlemesi, spor aletleri ve lojistik destekten dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden öğretmen ve veliler, en kısa zamanda tüm Sarıyerli öğretmen ve velileri kapsayan bir organizasyonda bir araya gelmek istediklerini belirttiler. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ziyaretleri sırasında Sosyal Yardım İşleri Müdürü Nüvit Demircan da eşlik etti.