REŞİTPAŞA TARAFTAR GRUBU BAŞKAN GENÇ'İ BAĞRINA BASTI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

REŞİTPAŞA TARAFTAR GRUBU BAŞKAN GENÇ'İ BAĞRINA BASTI

13.02.2014

Reşitpaşalı gençler, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i mahallelerinde ağırlayarak, mahallelerine ve Reşitpaşa Spor Kulübü’ne yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.


Reşitpaşa Mahallesi VIP Cafe önünde meşalelerle karşılanan Başkan Genç, gençlerin ağırlıkta olduğu ve tıklım tıklım dolu salonda yurttaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Reşitpaşa Spor Kulübü taraftar grubu kurucu üyelerinden Emrullah Bilgin, hoş geldiniz konuşmasında; “Kulübümüze ve mahallemize yaptığınız katkı ve hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Biz Reşitpaşalı gençler olarak, Şükrü Genç’e spora yaptığı katkılardan ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri kırmayıp gecenin bu saatinde buraya geldiği için çok teşekkür ediyor, sonuna kadar yanında olduğumuzu da ifade ediyorum” diye konuştu.

Genç: İnsan sevgisinin bu denli öne çıktığı bir karşılama ilk defa görüyorum.

Kendisini onlarca taraftarın ellerinde meşaleler ve sevgi tezahüratlarıyla karşılaması konusunda oldukça duygulandığını söyleyen Başkan Genç, daha da önemlisi farklı görüşlerden farklı fikirlerden birçok Sarıyerlinin sevgisine mazhar olmaktan da duyduğu gurur ve mutluluğu ifade etti. “Yüzünüz ve yüzümüz hiçbir zaman yere düşmeyecek, birlik ve beraberliğimiz bizim şanımız, şerefimiz olacak” diyen Başkan Genç, bu güzel geceyi organize eden Reşitpaşa taraftar grubuna da teşekkürlerini sundu.

Selçuk Bayrak ismi Reşitpaşa’da bir parka verilecek

İsmi, Reşitpaşa Spor Kulübü’yle özdeşleşen ve bir süre önce aramızdan ayrılan merhum Selçuk Bayrak’ın isminin bir parka verilmesini isteyen taraftarlar Başkan Genç’ten bu konuda söz aldı. Başkan Genç’in: “Bu isteğiniz seve seve yerine getirilecektir. Bize şart olsun ki; sevgili kardeşimiz Selçuk Bayrak’ın ismi orada yaşatılacak ve bayrağı gururla dalgalandırılacaktır” sözü dakikalarca alkışlandı.

Salonu dolduran Sarıyerli kadınların, gençlerin ve yaşlı yurttaşlarımızın da söz aldığı ve görüşlerini paylaştığı geceye Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis üyeleri Gökan Zeybek ve Ekrem Tekçe de katıldı.