Rastgele! | SARIYER BELEDİYESİ

Rastgele!

16.11.2012

Düzenlediği sosyal etkinliklerle engelli yurttaşlarımızın hayatlarında birbirinden güzel anılar oluşturan Sarıyer Belediyesi, Balıkçılık Eğitim Günleri kapsamında gerçekleştirdiği organizasyonla bu kez görme engelli yurttaşlarımıza olta balıkçılığını öğretti.

Tarabya kıyılarında yapılan etkinliğe Altı Nokta Körler Vakfı öğrencileri katıldı. Olta kullanmanın incelikleri hakkında bilgi edinen ve “rastgele!" diyerek çaparilerini Boğaz’ın sularına bırakan yurttaşlarımıza Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü çalışanları yardımcı oldu.

Sonbahar rüzgârı ve bulutlu havaya rağmen son derece neşeli dakikalar yaşayan görme engelli yurttaşları bu keyifli günlerinde Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Özdemir ve Sarıyer Belediye Meclisi Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar da yalnız bırakmadı.