PTT EVLERİ SAKİNLERİ SOFRAMIZI ŞENLENDİRDİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

PTT EVLERİ SAKİNLERİ SOFRAMIZI ŞENLENDİRDİ

27.07.2014

Ptt Evleri Semt Evi ve Uğur Mumcu Parkı’na kurduğumuz iftar soframızı şereflendiren yurttaşlarımız, bir arada oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.


Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala barış, huzur ve sağlık içerisinde bir oruç ayını daha geride bırakan Sarıyerliler, iftar sofralarımıza gelerek nice Ramazanlara  yine huzur ve güven içinde girmek için için dua etti. Ptt Evleri Cami İmamı Recep hocanın yemek duasının ardından mikrofona gelen Ptt Evleri Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e ve iftar sofrasını kurmakta emeği geçen diğer tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Genç; “Oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun. Bayramınız mübarek olsun”

Yurttaşların alkışları arasında konuşmasına başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’deki barış ve huzur ortamının tüm yurtta ve hatta tüm dünyada olmasını diledi. Ramazan Ayı’nın sadece İslam alemine değil, tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni etti. Tüm yurttaşların bayramını şimdiden tebrik eden Genç, Ptt Evleri Mahallesi’nde yaşayan anne babaları ve gençleri uyuşturucu konusunda dikkatli olmaya çağırdı.

İftar yemeğine Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyesi Ekrem Tekçe, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.