NİYAZİ KOYUNCU'DAN İSTİNYE'DE BARIŞ ÇIĞLIĞI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

NİYAZİ KOYUNCU'DAN İSTİNYE'DE BARIŞ ÇIĞLIĞI

26.07.2014

Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde İstinye eski tersane alanında 3 günlük milli yas nedeniyle ara verilen konserlere kuzeyin güçlü sesi Niyazi Koyuncu’yla devam edildi.


Millet olarak canlarımız Filistin’deki kardeşlerimizle beraber yanarken, ülkece aynı acıları yaşıyorken, verdiği konserde söylediği duygulu türkülerle yaralara merhem olan, yanan yüreklere biraz olsun su serpen Niyazi Koyuncu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

Başkan Genç, Koyuncu’dan da söz aldı

Konser sonunda kendisini tebrik eden ve bir teşekkür çiçeği sunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaptığı konuşmada bir kez daha ortadoğuda devam eden acımasız saldırıyı kınadı. Kazım Koyuncu’yu da rahmet ve özlemle anan Genç, etkinliklere katılan diğer sanatçılardan da istediği gibi Niyazi Koyuncu’dan da uyuşturucuya karşı birlikte savaşma sözü aldı.

Daha sonra etkinlik alanını gezen Başkan Genç, vatandaşları kırmayarak onlarla horon oynadı. SAGEM (Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi) öğrencilerinin açtığı sergi ve sundukları perküsyon gösterilerini seyreden Genç, yurttaşlarla bol bol sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.