Minyatür Sanatçısı Hasan Kale Sarıyer’de | SARIYER BELEDİYESİ

Minyatür Sanatçısı Hasan Kale Sarıyer’de

19.11.2013

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Minyatür Sanatçısı Hasan Kale’nin açtığı sergiyi gezdi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda açılan “Geçmişten Yansımalar” resim sergisinin açılışını yapan Başkan Genç, eserleri büyük bir hayranlıkla izledi.

Tek bir saç telinden kelebeğin kanadına, üzüm çekirdeğinden kabak çekirdeğine kadar akla gelebilecek bir çok küçük nesneye resim çizen Minyatür Sanatçısı Hasan Kale, eserlerini Sarıyerlilerle buluşturmak için resim sergisi açtı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Geçmişten Yansımalar ismini taşıyan sergiyi ilk gününde ziyaret etti. Küçük nesneler üzerine resim çizme tekniği hakkında bilgi alan Başkan Genç, çalışmaların hepsinin birbirinden güzel olduğunu ifade ederken, 26 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan sergiyi herkesin izlemesi gerektiğini belirtti.