Lozan Mübadilleri Dernek Binası ve İsmet Barlas Parkı açılışı yapıldı | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Lozan Mübadilleri Dernek Binası ve İsmet Barlas Parkı açılışı yapıldı

29.10.2011
Sarıyer Belediyesi'nin katkılarıyla Sarıyer Lozan Mübadilleri Derneği ve İsmet Barlas Parkı törenle hizmete açıldı.

Şehitlerimiz ve Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Başkan Şükrü Genç, derneğin açılışı münasebetiyle dernek başkanı Hüseyin Sönmez’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılışta birde konuşma yapan Genç, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, onlar olmazsa yerel yönetimlerin sorunların aşılmasında zorlanacağını bildirdi. Lozan Mübadilleri Derneği'nin ülkemiz dışında kalan soydaşlarımız ile aramızda bir gönül köprüsü kurmak konusunda çok önemli bir misyona sahip olduğunu belirten Başkan; ‘’Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
 

Kurluşunun 3. Yılında merkez binasına kavuşan Lozan Mübadilleri Derneği başkanı Hüseyin Sönmez Şükrü Genç’e teşekkür plaketi sundu. Kurdela kesimi ve toplu fotoğraf çekilişinden sonra vatandaşlarla tek tek sohbet eden Şükrü Genç eş zamanlı açılışını yaptığı İsmet Barlas Parkı’nda da çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.
 

Cumhuriyet Bayramı’mız ile aynı güne denk gelen açılışa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanısıra Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Sevgi Atalay, Seçkin Özdemir, Recep Yel, Mehmet Metilli, Mustafa Tok ve çok sayıda vatandaş katıldı.