Kupayı engelliler kazandı | SARIYER BELEDİYESİ

Kupayı engelliler kazandı

03.12.2011
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Sarıyer’de yaşayan engelli yurttaşlarımızdan oluşan takım ile Sarıyer Belediyesi personelinden oluşan takım arasında bir futbol karşılaşması düzenlendi.

Oldukça soğuk bir havada oynanan karşılaşma,  zaman zaman tatlı sert hareketlere sahne olsa da dostluk havasında geçti. Karşılaşmayı 7-4 gibi farklı bir skorla kazanan engelliler takımı kupayı kazanırken, Başkan Yardımcısı Recep Yel’in de yer aldığı Sarıyer Belediyesi takımı madalyayla yetinmek zorunda kaldı.

Karşılaşmayı Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Mehmet Metilli ve Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement de takip etti.