Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

Kumbarada biriken kitaplar sahiplerini buldu

10.10.2011
İstinyePark yönetimi okulların kapanmasıyla başlattığı “Kitap Kumbarası” kampanyası sonucu biriken kitapları, Sarıyer Belediyesi işbirliği ile Sarıyer Mehmet Akif İlköğretim Okulu’na hediye etti.

Kitap kampanyasının yanı sıra Sarıyer Belediyesi’nin yeni eğitim ve öğretim yılında Sarıyer bölgesindeki tüm öğretmenlere dağıtacağı özel olarak hazırlanmış olan “İmparatorluktan Cumhuriyet’e” belgesel filmi ve “Nutuk” Sarıyer Mehmet Akif İlköğretim Okulu öğretmenlerine verilmek üzere okul müdürü Ahmet Köprülü’ye Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber tarafından verildi.
Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve Sarıyer Mehmet Akif İlköğretim Okulu yönetimi, gerçekleştirdikleri kampanya sonucu toplanan kitaplar için İstinyePark Pazarlama Müdürü Zeynep Yıldırım ve Burcu Tokatlıoğlu’na teşekkür ettiler.

Çocukların artık kullanmadıkları kitapları toplayarak ihtiyacı olan okullara ulaştırılmasına olanak sağlayan bu kampanya sayesinde hikaye kitabından ders kitabına kadar, her yaş çocuğa uygun çok sayıda kitap toplandı. Çocuklar, bugüne kadar zevkle okuyup, farklı alemleri keşfettikleri kitapları, İstinyePark yönetiminin okumayı ve okutmayı destekleyen bu düşünceli projesine destek olarak pek çok öğrenciye ulaştırmış oldu.