Kadir Gecesi'nde iftar soframızı Mevlana Parkı'nda kurduk | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Kadir Gecesi'nde iftar soframızı Mevlana Parkı'nda kurduk

03.08.2013
Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından verilen iftar yemekleri kapsamında Ferahevler’de bulunan Mevlana Parkı’ndaki iftar sofrasında buluşan Sarıyerliler, mübarek Kadir Gecesi’nde bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.  

İftardan önce masaları tek tek dolaşarak yurttaşlarla sohbet eden Başkan Genç, Müezzin Hicabi Aydın’ın okuduğu duanın ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Yemeğin ardından kürsüye gelerek bir konuşma yapan Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk, mübarek bir ayda ve kutsal bir gecede hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiği konuşmasında başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Genç: Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul eylesin. 

Ramazan Ayı’nda birlik beraberliğin, paylaşımın ve bol bereketin olması için edilen duaların kabul olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Genç, Sarıyer’in birçok mahallesinden gelerek mübarek Kadir Gecesi’nde bir arada oruçlarını açan yurttaşların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti.

İftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, Seyitoğlu Catering çalışanlarını da özverili gayretlerinden ötürü kutlayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ferahevler Mevlana Parkı’nda verilen iftar yemeğine Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Gökan Zeybek, Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.