Kadınlar, Step-Aerobik derslerine kavuştu | SARIYER BELEDİYESİ

Kadınlar, Step-Aerobik derslerine kavuştu

03.12.2012

Bahçeköylü kadınların, Sarıyer Belediyesi’nden talep ettikleri step-aerobik dersleri, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Spor Tesisleri’nde başladı.

Step, aerobik, plates, streching ve jogging etaplarından oluşan dersleri, Sarıyer Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Seda Kurtuluş veriyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 1 er saatten oluşan derslerin haricinde güzel havalarda orman yürüyüşleri de yapacaklarını belirten Seda Kurtuluş, Haziran ayı ortalarına dek sürecek derslere şimdiden 70 kadının katıldığını söyledi.

Talep ettikleri Step-Aerobik derslerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Bahçeköylü kadınlar, spor yaparken bir yandan eğlenip bir yandan da sağlıklı ve zinde olmanın keyfini çıkarıyorlar.