İyi günde, kötü günde sporun ve sporcunun yanında | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV
Sarıyer Belediyesi
contetns

İyi günde, kötü günde sporun ve sporcunun yanında

11.01.2014
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kireçburnu Spor Kulübü’nün organize ettiği 63. Geleneksel Aile Yemeği’nde yöneticiler ve 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin ve Sarıyer’in gururu bayan futbol takımıyla buluştu.
 
Kireçburnu Bayan Futbol takımının başarılı kızları tarafından karşılanan Başkan Genç’e salona girişinde de büyük alkış ve sevgi gösterilerinde bulunuldu. Başkan Genç, en zor günlerinde bile yalnız bırakmadığı başarılı spor kulübünün bu özel gününde de yanında olarak desteklerini her zaman sürdüreceğinin mesajını verdi.
 
Gecenin açılış konuşmasını Kireçburnu Spor Kulübü Başkanı Yaşar Kalender yaptı. Kalender, kulüplerine desteklerinden ötürü başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.
 
Yönetici Ferruh Ergin: Fedakar ve cefakar Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e teşekkür ediyorum.
 
Kulübün faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi vererek konuşmasına başlayan Ergin; “ Köklü kulübümüze ellerinden gelen yardımı esirgemeyen tüm kardeşlerime, sponsorlara, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tabiki hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen, zor günümüzde yanımızda olan ve bize gerçekten değer veren cefakar ve vefakar Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’e ve değerli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Genç: Bayan sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
 
Bu güzel gecede, bu güzel organizasyonda bir araya gelmenizin en ulvi ve en değerli yönü spora verdiğiniz değerdir. Spor demek; dostluk ve kardeşlik demek, o zaman dostluk ve kardeşliğe emek veren siz değerli kardeşlerim en büyük alkışı hak ediyorsunuz. Gençliği boş sloganlarla, klişe sözcüklerle destekleyemezsiniz. Ancak bu değerli spor kulübü yöneticilerinin yaptığı gibi, hiçbir menfaat gözetmez, gayret ve fedakarlık sunarsanız, özellikle kız çocuklarımızın toplumda hak ettikleri yeri bulmalarına vesile olursanız başarı elde etmiş olursunuz. Ben tüm kulüp yöneticilerini gösterdikleri özveri sebebiyle huzurlarınızda bir kere daha alkışlıyorum. Bir belediye başkanı olarak, bundan sonra da sporcu kızlarımıza desteklerimizin devam edeceğini bilmenizi istiyorum” diye konuştu.
 
Geceye ayrıca, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcıları Adnan Ayber, Recep Yel ve Zabıta Müdürü Semra Kartal da katıldı.