İSTİNYELİLER BALIK-HORON FESTİVALİNDE BULUŞTU | SARIYER BELEDİYESİ

İSTİNYELİLER BALIK-HORON FESTİVALİNDE BULUŞTU

16.06.2014

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstinyeliler Derneği tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Balık ve Horon Festivali’ne katıldı.

Eski tersane alanında buluşan İstinyeliler, 6.000 adet balıktan oluşan ziyafetin yanında birbirinden hareketli horon ezgileriyle gönüllerince eğlendi. Başkan Genç’e katılımlarından ötürü teşekkür eden İstinyeliler Derneği Başkanı ve İstinye Mahalle Muhtarı Recep Alkan, bir sonraki festivalde tekrar bir arada olmayı diledi.

Festivalde yaptığı konuşmada öncelikle tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayan Başkan Genç, İstinyelilerle anlamlı bir festivalde bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yaklaşan Ramazan Ayı münasebetiyle yine aynı sofralarda iftarlarını açacaklarını ve yine tüm Sarıyerlilerle her mahallede gönül birliği edeceklerini hatırlatan Genç, bu güzel ve başarılı organizasyonu gerçekleştiren dernek yetkililerine ve katılan İstinyeli yurttaşlara teşekkürlerini sundu.

Festivale, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Görgüler ve Salih Akıncı da katıldı.