HAVANTEPE’DEN “BİRLİK VE BERABERLİĞE DEVAM” MESAJI | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

HAVANTEPE’DEN “BİRLİK VE BERABERLİĞE DEVAM” MESAJI

16.03.2014

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Havantepe Güzelleştirme Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin düzenlediği toplantıya katıldı.


Dernek salonuna akın eden Havantepeliler, Kentsel Dönüşüm ve yeni imar planı sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edecekleri mesajını verdiler. Toplantıda tek tek söz alan yurttaşlar, bu konuda Başkan Genç’e güvenlerinin tam olduğunu belirttiler.

Başkan Genç: Sarıyer günübirlik projelerle yönetilemez.

Başkanlık görevini devraldığı gün, Sarıyer için devam eden hiçbir projenin olmadığını hayretle gözlemlediğini söyleyen Başkan Genç, Sarıyer’i geçmiş dönemlerde yönetenleri; gündelik yevmiyesini aynı gün harcayan işçilere benzetti. Sarıyer gibi dünya incisi bir ilçenin günübirlik projelerle yönetilemeyeceğinin altını çizen Genç, gecekondu mahallelerine birer gökdelen arazisi gözüyle bakanların heveslerini kursaklarında bırakacaklarını da sözlerine ekledi.

Havantepe Güzelleştirme Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nde gerçekleşen halk buluşmasına, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve Meclis Üyesi Gökan Zeybek de katıldı.