HACIBEKTAŞ YOLLARINDA YÜZLERCE SARIYERLİ | SARIYER BELEDİYESİ

HACIBEKTAŞ YOLLARINDA YÜZLERCE SARIYERLİ

15.08.2014

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür turları kapsamında, büyük Türk düşünürü ve Bektaşi tarikatı kurucusu Hacı Bektaş-i Veli’yi anma törenleri için Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine hareket eden 30 otobüs, yüzlerce yolcuyla yola çıktı.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Coşkun’un uğurladığı yurttaşlarımızın heyecanı görülmeye değerdi.

Sarıyer Belediye Tiyatrosu da konvoya katıldı

Ramazan Ayı süresince her akşam bir mahallede kurdukları sahneyle halkla kucaklaşan Sarıyer Belediye Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları da Nevşehir’e doğru yola çıktı. Büyük ses getiren 3 Günlük Dünya adlı oyunu Hacıbektaş’taki etkinliklerde sergileyecek olan Sarıyer Belediye Tiyatrosu oyuncuları orda da çok güzel tepkiler alacağa benziyorlar.