Gündüz Bakım Evi ziyareti | SARIYER BELEDİYESİ

Gündüz Bakım Evi ziyareti

09.10.2012
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü GENÇ 09 Ekim 2012 Salı günü 11.00'de Çayırbaşı'ndaki GÜNDÜZ BAKIM EVİ'ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Adnan AYBER, Meclis üyeleri Gökhan ZEYBEK, Hüseyin COŞKUN ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Rıza ÖZTÜRK Şükrü Başkan'a eşlik etti.

Sosyal Belediyeciliği ilke edinen, halkın memnuniyetini ön planda tutan, onların ihtiyaçlarına özen gösteren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü GENÇçalışan personelin 03-06 yaş çocuklarının eğitimine katkı sağlamak, sağlıklı bireylerin yetişmesine yardımcı olmak amacıyla açılan ve 70 çocuk kapasiteli Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret etti.

03-06 yaş gurubu için uygun eğitim programı uygulanan sınıfları dolaştı, çocukların neşe dolu ortamını birlikte soludu. Müzik eğitimi çalışmasına çocuklarla birlikte katıldı.

Bu arada çocukların Adnan Başkan’a olan sevgileri gözden kaçmadı.