GÖNÜL SOFRAMIZI BAĞLAR’DA KURDUK | SARIYER BELEDİYESİ

GÖNÜL SOFRAMIZI BAĞLAR’DA KURDUK

23.07.2014
Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından Bağlar Yaşam Evi bahçesinde kurulan iftar yemeğine katılan yüzlerce yurttaşımız, Başkan Genç tarafından kapıda karşılandı.

Bir arada olmak ve aynı masada oruç açmaktan duydukları mutluluğu dile getiren vatandaşlar, İmam Muzaffer Güngör’ün yemek duasına eşlik etti.

Başkan Genç; “Hizmetiniz kabul olsun”

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Genç, oruç ibadetinin bir hizmet olduğunu ve bu hizmeti yerine getiren yurttaşların hizmetlerinin kabulünü diledi. Başkan Genç; “Dostluk ve kardeşliğimizi her mahallemizde taze tutmak, bir arada olmak, her türlü kötülüğe karşı birlikte göğüs germek için mahallelerimizde hep birlikte orucumuzu açıyoruz. Bundan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kadir Gecemizin ve sonrasında da Ramazan Bayramımızın kutlu olmasını ve nice bayramlara hep birlikte sağlık ve afiyetle ulaşmamızı diliyorum. Hepinize katıldığınız, lokmalarınızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.