Gökhan Özen rüzgarı Büyükdere'yi salladı | SARIYER BELEDİYESİ

Gökhan Özen rüzgarı Büyükdere'yi salladı

21.07.2013
Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Gökhan Özen konseri, Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesini tıklım tıklım dolduran yurttaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Konserin başında sahneye ünlü şarkıcı Gökhan Özen’le birlikte çıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Büyük Başkan” ve “Sarıyer seninle gurur duyuyor” tezahüratlarıyla karşılandı. Birlikte halkı selamlayan Başkan Genç ve sanatçı Gökhan Özen, sahneden halka seslendi. Başkan Genç, Sarıyerliler her şeyin en güzeline layık derken, sanatçı Gökhan Özen ise, kendisini Sarıyerlilerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.

Sarıyer böyle kalabalık görmedi

Gökhan Özen konseri için Sarıyer’in her mahallesinden akın akın gelen yurttaşlar, sanatçının söylediği birbirinden güzel parçalara coşkuyla eşlik ettiler.