Genç ailesinin mutlu günü | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

Genç ailesinin mutlu günü

13.09.2013

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kızı Gülnazar Genç, Korupark İstanbul'da kıyılan nikahla Ali Aydoğan'la hayatını birleştirdi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kıydığı nikaha, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Türk siyasetinin ünlü simaları ve Sarıyerli üst düzey yöneticiler katıldı.

"Atatürkçü evlatlar yetiştirin yeter"

Törene katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mutlu çifte evlilik cüzdanını takdim ederken; "Bizim için çocuk sayısı önemli değil, Atatürkçü evlatlar yetiştirin yeter" diye konuştu. Binlerce davetlinin ilgi gösterdiği ve Korupark İstanbul'da gerçekleşen nikah töreninde gelin ve damatın şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Selahattin Ayan, Önay Alpago, Feti Orak, Mustafa Ayra ve Ümmü Gündoğan yaptı.

Başkan Genç;" İlk defa bir nikahta bu kadar heyecanlandım"

Nikahta bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü genç, yüzlerce nikah kıydığını, hepsinde çok mutlu olduğunu ama ilk defa bir nikahta bu denli heyecanlandığını söyledi.