FSM Köprüsü manzarasında 2013’ün son sahuru | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

FSM Köprüsü manzarasında 2013’ün son sahuru

06.08.2013

Ramazan Ayı’nın başından itibaren bazı geceler mahalle sakinlerinin bazı gecelerde taksi duraklarının sahur sofrası konuğu olarak vatandaşların gönlünü bir kez daha fetheden Başkan Şükrü Genç, 2013 yılının son sahur programını Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Çevre Taksi’de gerçekleştirdi. Taksi Durağı çalışanları ile belediye personelinin yanı sıra Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Osman Karaçam ve Baltalimanı Mahalle Muhtarı Ali Haydar Aslan’ın emekleriyle hazırlanan sofra güzel görüntüsüyle son sahur programında büyük ilgi gördü.

Çevre Taksi Durağı Başkanı Emin Şahin ve durak şoförlerince ağırlanan Başkan Genç, iftar ve sahur sofralarının toplum açısından önemine dikkat çekti. Başkan Genç: “Cenazesini hep birlikte kaldıran, düğünün hep birlikte kutlayan bizim gibi bir toplum daha yok. Birlikteliğimiz çok önemli, ne olursa olsun birlikteliğimizi kaybetmemeliyiz. İnsanların dini, siyasi görüşü, hayata bakışları farklı olabilir. Bunlar hiçbir şeyi değiştirmez, birlik ve beraberlik bizim kültürümüzde var ve bu kültürü gelecek kuşaklarımıza aktarmak hepimizin görevidir” dedi. 

Sahur sofrasının ardından sohbete durak önünde devam eden Başkan Genç ve katılımcılar Sarıyer’in eski günlerini yansıtan neşeli bir sohbet gerçekleştirdiler. Taksi durağı personelleri Başkan Genç’i ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Taksi durağı çalışanları ve katılımcıların yaklaşmakta olan bayramlarını kutlayan Genç, herkese iyi bayramlar diledi. 2013 yılının son sahur programına Başkan Şükrü Genç’in yanı sıra Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Osman Karaçam, Baltalimanı Mahalle Muhtarı Ali Haydar Aslan, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Güzelleştirme Dernek Başkanı Fazlı Ceylan, Fatih Sultan Mehmet Spor Kulübü Başkanı A. Ahmet Güler,  Sosyal Yardım İşleri Müdürü Nüvit Demircan, Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Ahmet Günaydın katıldı.