ENVER AYSEVER’LE ŞİİR GECESİ | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim   Sarıyer TV

ENVER AYSEVER’LE ŞİİR GECESİ

15.11.2017
Gazeteci Yazar Enver Aysever, yeni çıkardığı ‘Bize Sağanak Aşk Lazım’ isimli kitabında yer alan şiirleri Sarıyerliler için okudu.

Edebiyat söyleşileri kapsamında Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Sarıyerliler ile bir araya gelen Gazeteci Enver Aysever,  ilk şiir kitabı ‘Bize Sağanak Aşk Lazım’ı okuyucuları için imzaladı.

“Olmadık bir anda kitap sizi çağırır”

Kitabında yer alan ‘Kayıp Şairler Şehri’ isimli şiirini nasıl yazdığını anlatan Aysever, “Kütüphaneye girdiğinizde farklı bir duygu yaşarsınız. Olmadık bir anda kitap sizi çağırır. Onun bir sıcaklığı ve kokusu vardır. Sizin onunla buluşmanız için hazır olmanız gerekir. Kitabın adı kayıp şairlerdi. Ben de Kayıp Şairler Şehri’ni yazdım” dedi.

Her sene Edebiyat Günleri’nde Sarıyerlileri önemli isimlerle buluşturduklarını söyleyen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ise şöyle konuştu: “Biz yazarlarımızın, değerlerlerimizin sesi oluyoruz. Sarıyer kültürün ve sanatın bir ilçesi.”

Şiir dinletisinden sonra kitaplarını imzalayan Aysever, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntüler için tıklayınız