Engelli Dostu’na teşekkür… | SARIYER BELEDİYESİ
İletişim  
Sarıyer Belediyesi
contetns

Engelli Dostu’na teşekkür…

05.12.2012

Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’nin, “Engelsiz Sarıyer” projesine yaptığı katkılardan ötürü, Nadir Öztan’a teşekkür plaketi verildi.

Engelli çocukların sosyal yaşama katılabilmeleri için Murat Mete Binicilik Tesisleri’nin kapılarını yaklaşık 1.5 senedir karşılıksız açan ve uzman eğitmenler nezaretinde 1000 seansın üzerinde terapi almalarını sağlayan Nadir Öztan’a teşekkür plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber takdim etti.

Törene katılan Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement; “Atla Terapi” seanslarının önemine vurgu yaparak, engelli çocukların yaşama sıkı sıkıya bağlanmaları ve sosyalleşmelerinin sağlanması için bilimsel metodlar eşliğinde uyguladıkları bu yöntemin özellikle otistik, down sendromlu, bedensel ve zihinsel engelli çocuklar üzerinde büyük etkisi olduğunu gözlemlediklerini söyledi. Kement; “Hiçbir karşılık beklemeden, uzun bir süredir bu programa destek veren ve değerli katkılarını esirgemeyen Nadir Öztan’a engelliler ve engelli aileleri adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Halk için yapılan her hizmetin yanında olacağız”

Teşekkür plaketini, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç adına Nadir Öztan’a takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, bu terapi seanslarının engelli çocuklara sunulmuş büyük ve değerli bir hizmet olduğunu söylediği konuşmasında; “Bu tesis henüz yapılma aşamasındayken belediye olarak gerekli bütün desteklerimizi sunacağımızı söylemiştik. Çünkü bu tesisin Sarıyer için çok yerinde ve gerekli olduğunu biliyorduk. Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement ve tesis sahiplerinin birlik ve beraberliğinden doğan bu tür yararlı etkinliklerin her zaman arkasında olacağız” dedi.

Plaket sunum törenine, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcı Adnan Ayber ve Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement’in yanı sıra, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Rıza Öztürk, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Saadet Göne Ergenç ve engelli aileleri katıldı.