EMEK VARSA HAYAT DAHA BİR GÜZEL | SARIYER BELEDİYESİ

EMEK VARSA HAYAT DAHA BİR GÜZEL

12.02.2014

Sarıyer Belediyesi, Rotary, Darülaceze Vakfı ve Tisva Mikrokredi Merkezi’nin düzenlediği ve el emeği ürünlerinin sergilendiği ‘Hayat Sevince Güzel’ temalı kermes, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldı.

Mikrokredi sayesinde yeteneklerini ve üretkenliklerini el emekleriyle süsleyen Sarıyerli kadınların ürünlerinin sergilendiği kermesin açılış kurdelesini Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Darülaceze Vakfı Temsilcisi Ayşe Köksal ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı İstanbul Bölge Müdürü Mehmet Tekin ile birlikte kesti.

Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun’un da katıldığı açılış töreninde çeşitli takı, süs eşyası, giyim ve tekstil ürünleri Sarıyerlilerin beğenisine sunuldu.

Kermes, 13-14 Şubat tarihlerinde 10.00 - 17.00 saatleri arasında da gezilebilecek.

HABERİN VİDEOSU :