ELLER KARDEŞLİK HALAYINDA KENETLENDİ | SARIYER BELEDİYESİ

ELLER KARDEŞLİK HALAYINDA KENETLENDİ

14.06.2014

Sarıyer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün destekleriyle TIM Maslak Show Center’da gerçekleştirilen Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi 2013-2014 eğitim öğretim yılı yıl sonu gösterisi, yurttaşlardan büyük ilgi gördü.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Çelik, geçmişten günümüze özenle taşınan halk oyunları ve türkülerinin sahneye taşınmasında emeği geçen kursiyer ve eğitmenlerle birlikte gecenin düzenlenmesinde her türlü katkıyı sunan Sarıyer Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.

Yöresel oyunlarımızı içeren “Anadolu’da Bir Aşk Hikayesi” ve Halk Müziği dinletilerinden oluşan görkemli gecenin sonunda sahneye davet edilen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, davul-zurna eşliğinde Sarıyerli vatandaşlarla halay çekti.